Drömkonferens
(heldag + kväll)!

Kombination av drömkonferens på dagen och middag på kvällen är magisk! Våga gå all-in!

Ni kommer runt 9, och börjar dagen med en härlig fikabuffé och ekologiskt kaffe (om ni vill berättar vi också historien om Johannisbergs Herrgård). Ett av våra kreativa rum står och väntar på er och ni har självklart all teknik ni behöver på plats. Lunchen serveras i våra mytomspunna 1 700-talsvalv, och därefter brukar många ta en avkopplande promenad längs Mälarens stränder.

Eftermiddagen fyller ni med stora tankar och visioner, och blir bara avbrutna för ny energi i form av en spänstig fikabuffé. Runt 16-17 brukar de flesta vara klara med konferensdelen. Taggade. Kreativa. Visionära.

Och finns det något trevligare ställe att spendera en kväll på, än på en 1 700-tals herrgård? Det tycker inte vi, och vi får medhåll av våra gäster. Så förläng konferensen med en härlig kväll tillsammans.

Runt 18.00 bjuder vi ner er till tvårätters middag i våra mytomspunna 1700-talsvalv. Ni är ensamma gäster här nere (om ni är över 20 deltagare), och musikanläggningen vågar vi lämna över till er.

Vi kryddar middagen med roliga uppdrag (om ni önskar), och ni får gärna stanna för hattrullning och gemenskap ända fram till klockan 21.

Vad ingår?

Vad ingår: En av våra underbara konferenslokaler, smarrigt fika med ekologiskt kaffe (förmiddag och eftermiddag), lunch i våra 1 700-talsvalv, frukt och vatten-bufféer, konferensteknik, tvårätters middag i våra 1 700-talsvalv, måltidsdryck och tilltuggs-buffé. Alkohol ingår ej. Alla priser exkl. moms.

Tider: Cirka 9-21

Drömkonferens (heldag + kväll)

10-20 deltagare: 1 295 kr p.p.
20-30 deltagare:
1 195 kr p.p.
30-45 deltagare:
1 095 kr p.p.

Samtliga priser exkl. moms

Vill du boka drömkonferens eller göra en förfrågan?

Fyll i dina uppgifter i formuläret. Ge oss gärna så mycket information som möjligt, så att vi verkligen kan skapa en magisk drömkonferens även för er. Var noga med att ange om du vill göra en bokning eller endast en förfrågan.

Välj bland våra andra konferenspaket

Inte hittat din favorit än? Här kommer våra tolv mest populära paket.

Företagsfest

Julfest, sommarfest eller varför inte en fest för att fira er framgång? Vad ni än firar, gör ni det roligast på Dream Valley.

Kick-off / Teambuilding

Samla gänget. Ladda batterierna. Skapa en  härlig teamkänsla. Vi hjälper dig att fixa precis rätt upplägg för att få ihop ditt gäng.

Drömkonferens (halvdag)

Ni behöver tid att tänka nya tankar och skapa nya strategier. Och det fungerar sällan i tråkiga lokaler. 

Drömkonferens (heldag)

Den bästa konferensdagen ni varit på – det är vårt mål när vi skapar drömkonferenser tillsammans med våra härliga gäster.

Drömkonferens (heldag + kväll)

Finns det något trevligare ställe att spendera en kväll på, än på en 1700-tals herrgård? Lägg till kvällen till er drömkonferens.

Drömkonferens (heldag + kväll + övernattning)

De bästa drömkonferenserna innehåller både allvar och lek. Och när ni ändå är här – varför inte stanna över natten?

Drömkonferens (2 heldag + 1 kväll + 1 natt)

Maximera tiden. Två heldagar med drömkonferens + en magisk kväll + övernattning. 

Julfest

Vi älskar att ordna julfester. Antingen gör vi dem klassiskt mysiga med mingel, julbord och dans. Eller så går vi all in!

Sommarfest

Dream Garden, vår härliga terrass och förstås våra magiska rum står redo att skapa en riktigt härlig sommarfest för er.

Event, mässa eller showroom

Vi får ofta samtal från arrangörer som vill ordna event, mässa eller showroom hos oss. Därför tagit fram ett enkelt paket för er.

Nätverksträffar

Driver du ett nätverk som ses regelbundet? Då ska ni självklart ses hos oss på Dream Valley. Varje vecka eller varje månad? Vi fixar perfekta lokaler, inga problem!

Skräddarsydda konferenser

Vad vi älskar allra mest är att skapa kreativa och nyskapande drömkonferenser med våra gäster. Hur ser era drömmar ut?

Vad säger några av hjältarna som har bokat tidigare?

Sebastian Tibbling,
Adviser

"Inspirerande ställe, utanför och innanför boxen på samma gång! Vi körde kick-off och det blev en hit!"

Emily Lindblom,
Congere

"Dream Valley gav oss en lyckad Kick-off med spännande inslag i en annorlunda och charmig miljö."

Olle Rydqvist,
PE Accounting

"Vi hade tema kommunikation på vår kick-off och vi ville vara där man inte tänker som alla andra. Dream Valley var helt perfekt!”

Hitta hit / Kontakt

Hitta hit

Johannisbergs Herrgård (Johannisberg 12)

725 91 Västerås

Sverige

Maila