Kick-off / Teambuilding!

Framgång i företag och organisationer bygger primärt på en sak – människorna. Och för att människor ska prestera, behöver de känna mening och motivation. Vårt förslag – lås oss skapa en hel dag som bygger ett riktigt härligt lag av era medarbetare.

Vi börjar dagen runt 09.00 med vår favoritlek ”Bingo of Dreams”, där era medarbetare på ett roligt sätt får dela med sig av sina största drömmar. Direkt ser ni motivationsfaktorerna hos gänget och teamkänslan blir snabbt starkare.

Därefter har ni ett av våra härligt kreativa rum under hela dagen (egen tid), och avbryts endast för smarrigt fika och lunch i våra 1 700-talsvalv. Nu finns alla möjligheter att gå igenom mål, strategier och visioner.

Framåt 17-snåret, är det dags att verkligen bygga laget med vår trekamp – inspirerad av lekarna på tv (Jeopardy, Mästarnas Mästare, Doobidoo etc.). Våra gäster ger den här aktiviteten 4,6 av 5 i snittbetyg, och förutom massor med skratt blir det en snackis som verkligen får fram personligheter och bygger teamet.

Efter trekampen, fortsätter vi ner i våra 1 700-talsvalv för en härlig tvårätters middag. Vi kryddar maten med roliga uppdrag, och ni har självklart full tillgång till musikanläggningen. Ni avslutar kvällen när det passar er, vanligtvis blir det vid cirka 22-23 (vi stänger 23.00). Vi lovar – det är ett gäng med full energi som vaknar nästa dag!

(Om ni vill, ger vi gärna offert även på hotellövernattning inkl. frukostbuffé.)

Vad ingår?

Vad ingår: En av våra underbara konferenslokaler, frukt och vatten-bufféer, konferensteknik, aktiviteterna "Bingo of Dreams" och "Mästarnas Mästare", smarrigt fika med ekologiskt kaffe (förmiddag och eftermiddag), lunch i våra 1 700-talsvalv, tvårättersmiddag med måltidsdryck, tilltugg.  Alla priser exkl. moms. Alkohol ingår ej i priset.

Tider: Från 09.00-23.00

Kick-off / Teambuilding

10-20 deltagare: 1 495 kr p.p.
20-30 deltagare:
1 395 kr p.p.
30-45 deltagare:
1 295 kr p.p.

Samtliga priser exkl. moms

Vill du boka drömkonferens eller göra en förfrågan?

Fyll i dina uppgifter i formuläret. Ge oss gärna så mycket information som möjligt, så att vi verkligen kan skapa en magisk drömkonferens även för er. Var noga med att ange om du vill göra en bokning eller endast en förfrågan.

Välj bland våra andra konferenspaket

Inte hittat din favorit än? Här kommer våra tolv mest populära paket.

Företagsfest

Julfest, sommarfest eller varför inte en fest för att fira er framgång? Vad ni än firar, gör ni det roligast på Dream Valley.

Kick-off / Teambuilding

Samla gänget. Ladda batterierna. Skapa en  härlig teamkänsla. Vi hjälper dig att fixa precis rätt upplägg för att få ihop ditt gäng.

Drömkonferens (halvdag)

Ni behöver tid att tänka nya tankar och skapa nya strategier. Och det fungerar sällan i tråkiga lokaler. 

Drömkonferens (heldag)

Den bästa konferensdagen ni varit på – det är vårt mål när vi skapar drömkonferenser tillsammans med våra härliga gäster.

Drömkonferens (heldag + kväll)

Finns det något trevligare ställe att spendera en kväll på, än på en 1700-tals herrgård? Lägg till kvällen till er drömkonferens.

Drömkonferens (heldag + kväll + övernattning)

De bästa drömkonferenserna innehåller både allvar och lek. Och när ni ändå är här – varför inte stanna över natten?

Drömkonferens (2 heldag + 1 kväll + 1 natt)

Maximera tiden. Två heldagar med drömkonferens + en magisk kväll + övernattning. 

Julfest

Vi älskar att ordna julfester. Antingen gör vi dem klassiskt mysiga med mingel, julbord och dans. Eller så går vi all in!

Sommarfest

Dream Garden, vår härliga terrass och förstås våra magiska rum står redo att skapa en riktigt härlig sommarfest för er.

Event, mässa eller showroom

Vi får ofta samtal från arrangörer som vill ordna event, mässa eller showroom hos oss. Därför tagit fram ett enkelt paket för er.

Nätverksträffar

Driver du ett nätverk som ses regelbundet? Då ska ni självklart ses hos oss på Dream Valley. Varje vecka eller varje månad? Vi fixar perfekta lokaler, inga problem!

Skräddarsydda konferenser

Vad vi älskar allra mest är att skapa kreativa och nyskapande drömkonferenser med våra gäster. Hur ser era drömmar ut?

Vad säger några av hjältarna som har bokat tidigare?

Sebastian Tibbling,
Adviser

"Inspirerande ställe, utanför och innanför boxen på samma gång! Vi körde kick-off och det blev en hit!"

Emily Lindblom,
Congere

"Dream Valley gav oss en lyckad Kick-off med spännande inslag i en annorlunda och charmig miljö."

Olle Rydqvist,
PE Accounting

"Vi hade tema kommunikation på vår kick-off och vi ville vara där man inte tänker som alla andra. Dream Valley var helt perfekt!”

Hitta hit / Kontakt

Hitta hit

Johannisbergs Herrgård (Johannisberg 12)

725 91 Västerås

Sverige

Maila